ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 25€ 

 

The Rector

premium

εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

 

Το "The Rector" είναι ένα premium εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πλούσιο σε πολυφαινόλες και φυσικά αντιοξειδωτικά, πολύτιμα για την υγεία και την ευεξία σας όπως πιστοποιεί και ο Ισχυρισμός Υγείας που φέρει.
Διακρίνεται για την πολύ χαμηλή οξύτητά του, την υψηλή διατροφική αξία του και τα μοναδικά αρώματα που του προσθέτουν γευστικά επίπεδα που θα σας ενθουσιάσουν.
Παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες και συσκευάζεται σε γυάλινες διαφανείς φιάλες των 500ml φυλαγμένες σε χάρτινο κουτί, και σε λευκοσιδηρά δοχεία 90ml.

 

Οι πολυφαινόλες από την ημερήσια πρόσληψη 20γρ. ελαιόλαδου συμβάλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.

 
 
 
 

 

Βιβλιοπωλείο Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Θεσσαλίας

Iάσονος 145, 38221 Βόλος τηλ: 24210-74118 bookshop@uth.gr Το Βιβλιοπωλείο των Πανεπιστημιακών εκδόσεων Θεσσαλίας εγκαινίασε την λειτουργία του τον Ιούλιο του 2013. Στεγάζεται στο ισόγειο του νεοκλασικού κτιρίου Τσικρίκη στην οδό Ιάσονος 145 και οι επισκέπτες του μπορούν να προμηθευτούν τις Πανεπιστημιακές εκδόσεις Θεσσαλίας, καθώς επίσης και αναμνηστικά με το σήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αλλά και των τμημάτων του! Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης συνεδρίων,ημερίδων και άλλων εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα διανέμει μέσω πώλησης τα πρώτα Πανεπιστημιακά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, πλούσια σε πολυφαινόλες και φυσικά αντιοξειδοτικά.
Χριστούγεννα και Πάσχα μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα πρωτότυπα δώρα και αναμνηστικά.


Αρ ΓεΜΗ: 123177844000
Ιάσονος 145(Νεοκλασικό κτίριο Τσικρίκη)